21 Jun
Logo Mindgate events

Leuven MindGate CROSS OVER

General info

Woensdag 21 juni 2017

15u-23u

gratis

Museum M
Leopold Vanderkelenstraat 28
3000 Leuven
Show directions
Parking Ladeuze
Monseigneur Ladeuzeplein 9-17
3000 Leuven
Show directions
Logo Mindgate events

De toekomst is aan de CROSS OVER!
Baanbrekende innovaties ontstaan steeds vaker door verschillende sectoren samen te brengen. Wat als we dat nu eens met de Leuvense speerpuntsectoren doen? Doe mee met Comate, Bram Kerkhofs, ThromboGenics, Happy Volcano, Materialise en vele anderen en ervaar de magie van CROSS OVER tussen health, high-tech en creativity. Leuven op z'n best, mis deze kans niet!

Klik hier om het voorlopige programma te raadplegen.

Klik hier om een korte bio over de sprekers, brainstorms en speeddaters te raadplegen.

Het CROSS OVER event voelt aan als een festival: kies door wie je je laat inspireren door wat er allemaal leeft bij health, high-tech en creativity en/of inspireer anderen via tal van interactieve en creatieve sessies en werkvormen. Scroll naar beneden om het programma te raadplegen.

Aansluitend ledenevenement voor leden van Leuven MindGate en Leuven.Inc

Leden van Leuven MindGate en Leuven.Inc kunnen vrijblijvend deelnemen aan een rondleiding door het vernieuwde Museum M dat, om een nieuwe museumervaring te ontwikkelen, met onder andere Haystack, Materialise en imec zelf aan cross over deed.

Het is verbazingwekkend wat we reeds op één jaar tijd hebben verwezenlijkt en de toekomst belooft nog meer van dat. De inleiding wordt voorzien door Mohamed Ridouani, voorzitter van de Algemene Vergadering. Directeur Johan Merlevede overloopt vervolgens het voorbije jaar en toont de koers die we in onze tweede jaargang zullen varen.

Nadien zal Leuvense actrice, schrijfster en comedienne Katrijn Van Bouwel Leuven MindGate voorzitter Gilbert Declerck in haar gekende stijl interviewen. Vervolgens komt conceptueel kunstenaar Koen Vanmechelen op de planken voor een interessante én inspirerende presentatie over cross over in kunst.

Tenslotte nodigen we je uit op het gezelligste dakterras van Leuven (dat van M Museum, of wat dacht u) voor een hapje en natuurlijk a piece of the pie ;) beiden aangeboden door Leuven MindGate. Dit is een exclusief ledenevenement dus neem van deze gelegenheid ook gebruik om de Leuven MindGate community te leren kennen, we zijn immers al met 240 aangesloten leden! Een tip: we werken die avond met Conversation Starter, een tool die je hierbij kan helpen. 

giphy.gif

15u00-18u00

CROSS OVER event met een festivalformule met al meer dan 230 deelnemers!:  laat je inspireren door wat er allemaal leeft bij health, high-tech en creativity en inspireer anderen via tal van interactieve en creatieve sessies en werkvormen

CROSS OVER talks: Toonaangevende en inspirerende CROSS OVER cases tonen aan hoe zij het verschil maakten 
Speeddates: Op 7 minuten tijd de gedroomde co-creator ontmoeten, het is mogelijk, ze liggen hier in het Leuvense voor het rapen.  
Brainstorms: Doe een brainstorm met toppers uit health, high-tech en creativity. Zit je vast in de idee fase, schort er iets aan de uitwerking? Kom hier tot nieuwe inzichten / oplossing, werk hier al je vraagtekens uit! 
Speakers Corner: Kom luisteren naar wat Leuvense organisaties te bieden hebben of stel zelf je vernieuwende concepten of cases voor. 
Conversation Starter: Voor de networking gebruiken we Conversation Starter - een handige tool waar je de deelnemerslijst kan raadplegen en je netwerkafspraken op voorhand regelt. Registreer je voor het event en krijg een inschrijvingslink voor Conversation Starter in je mailbox.

Ledenevent (exclusief voor leden van Leuven MindGate en Leuven.Inc)

18u00-19u00

Ontdek het vernieuwde Museum M: een gedroomde samensmelting van high-tech en creativity.  Niet voor de hand liggend maar Museum M bewijst het tegendeel!

19u00-20u30

Leuven MindGate blaast een kaars uit en dit wordt gevierd: Katrijn Van Bouwel gaat in gesprek met de bestuurders. Ook Koen Vanmechelen komt op de planken in een panelgesprek over cross over in kunst.

20u30-00u00

Praat na met de Leuven MindGate community tussen de Leuvense daken op het dakterras van M.