23 Nov 2018
Logo Mindgate events

Moet er nog totaalbeleving zijn?

General info

Vrijdag 23 november 2018
8u00 tot 9u30 's morgens

Organisatie van Leuven MindGate en De Hoorn met steun van Provincie Vlaams-Brabant

Inkom is gratis maar registratie is verplicht. Inschrijven bij voorkeur via de inschrijvingspagina of via e-mail aan admin@leuvenmindgate.be

Maximum 2 deelnemers per bedrijf. Indien u verhinderd bent, kan u zich laten vervangen door een collega. Bij afwezigheid rekenen wij een no-show fee aan van 25€.

De Hoorn
Sluisstraat 79
3000 Leuven
Show directions
Parking Vaartkom
Engelsplein 32
3000 Leuven
Show directions
Logo Mindgate events

Moet er nog totaalbeleving zijn?

Anno 2018 liggen de standaarden van de mens hoog. Hij is het gewend om de wereld binnen handbereik te hebben.

Alles moet mooi, snel en liefst interactief zijn. En dat wordt hoe langer hoe meer ook van de creatieve sector verwacht.

Denk maar aan interactieve panelen in musea. Je kan ze aanraken, scrollen door verschillende menu’s en alles in 3D bekijken. De totaalbeleving staat centraal. Je moet kunst niet enkel kunnen zien, maar je moet ze ook ruiken, voelen en horen. Iedereen wil alles. Nu.

Maar kan dat wel? Moet de creatieveling hiermee rekening houden?

Ief Spincemaille en Tom Suetens delen graag met jullie hoe zij impact weten te creëren met hun werk.

Ief Spincemaille is Leuvense kunstenaar en scenograaf. Hij reist momenteel rond met Rope, een buiten-proportioneel touw van 60 meter lengte en 30 cm diameter dik. Wanneer dit gigantische touw neerstrijkt op een bepaalde plaats, verstoort het de bestaande identiteit van een plek. En deze verstoring laat nieuwe betekenissen, verhalen en ruimtes ontstaan.

Tom Suetens is zaakvoerder van Fugzia, en ook zij geven nieuwe betekenissen aan bestaande ruimtes. Deze Leuvense designstudio ontwerpt én bouwt originele interieurs en exterieurs vol beleving en interactie. Hij zal toelichten hoe je met de juiste inrichting, gebruik van licht, geluid, beeld en interactie in elke ruimte een totaalervaring kan creëren.

Met een ontbijtkoek, een heerlijke tas koffie én heel wat Leuvense out-of-the-box-thinkers komen ze samen met jou tot nieuwe inzichten op vrijdag 23 november 2018 om 8 uur in De Hoorn.

Is je ontbijt al ooit zo interessant geweest?

Kom gerust koffie/klets’en en kom er alles over te weten.Partners