05 Oct 2017
Logo Mindgate events

Connect met Peter Hinssen: "The Day After Tomorrow"

General info

donderdag 5 oktober 2017

20u00-22u30

Dit event is een samenwerking van Leuven MindGate met Lannoo Campus

  • 55 euro (ex. BTW): leden Leuven MindGate/Leuven.Inc
  • 75 euro (ex. BTW): alle anderen
  • Speciale deelnameprijs voor studenten. Gelieve ons hiervoor per e-mail te contacteren

Inbegrepen bij de deelnameprijs: het boek "The day after tomorrow" en drink met signeersessie


imec auditorium
Kapeldreef 75
3001 Leuven
Show directions
Logo Mindgate events

Hoe overleven in tijden van radicale innovatie

Succesvolle bedrijven kijken vooruit. Niet enkel naar vandaag en morgen maar ook naar de lange termijn, naar hun Day After Tomorrow. Dat was vroeger al belangrijk, maar het wordt nog meer essentieel in deze steeds sneller evoluerende wereld.

Peter Hinssen beschrijft de businessmodellen, technologieën en culturen die succes garanderen in The Day After Tomorrow. Hij inspireert ons met de pioniers die erin geslaagd zijn om langetermijndenken in hun DNA te integreren en volledig nieuwe markten gecreëerd hebben. Hij geeft aan hoe zij daarin te werk gingen en wat we uit hun experimenten en successen kunnen leren. Maar bovenal bespreekt hij welk talent, attitude, bedrijfsstructuur en cultuur een organisatie nodig heeft om The Day After Tomorrow vorm te kunnen geven. Dit is de eerste lezing in Vlaams-Brabant naar aanleiding van de Nederlandstalige release van "The Day After Tomorrow".

Over de spreker

Serial entrepreneur, adviseur, keynotespeaker en auteur, Peter is een van de meest gevraagde opinieleiders op het vlak van radicale innovatie, leiderschap en de impact van alles wat digitaal is op de maatschappij en het bedrijfsleven. Hij doceert aan diverse business schools zoals the London Business School (UK) en MIT in Boston. Peter heeft nexxworks opgericht om organisaties te helpen veranderlijker, innovatiever, succesvoller te worden in ‘The Day After Tomorrow’.

Programma

19u15:

Ontvangst deelnemers

20u00:

Korte inleiding en lezing Peter Hinssen (Opgelet: we starten stipt!)

21u00:

Drink en signeersessie

22u30:

Einde

Concept and content programme © Leuven.Inc

Partners