26 Sep 2018
Logo Mindgate events

Blijf jij een wannabe-pitcher?

General info

Woensdag 26 september 2018
8u00 tot 9u30 's morgens

Organiseert door Leuven MindGate en De Hoorn met steun van Provincie Vlaams-Brabant

Inkom is gratis maar registratie is verplicht. Inschrijven bij voorkeur via de inschrijvingspagina of via e-mail aan admin@leuvenmindgate.be

Maximum 2 deelnemers per bedrijf. Indien u verhinderd bent, kan u zich laten vervangen door een collega. Bij afwezigheid rekenen wij een no-show fee aan van 25€.

De Hoorn
Sluisstraat 79
3000 Leuven
Show directions
Parking Vaartkom
Engelsplein 32
3000 Leuven
Show directions
Logo Mindgate events


“En, wat doe jij?”

Het moet zowat de meest gestelde vraag zijn op netwerkbijeenkomsten en andere seminaries en workshops.

Dat is niet altijd eenvoudig uit te leggen. Omdat jij je niet aan de vraag verwacht had, of slechter nog… omdat jij je job, je project of je levensmissie niet enthousiast genoeg kan uitleggen.

Waar, hoe en wanneer moet je anderen warm maken voor dat éne project waar jij al maanden hart en ziel aan bezig bent? Pitching, om het met een 'fancy' term te zeggen.

Hoe doe je dat bondig en tegelijkertijd ook geanimeerd? Gedetailleerd maar niet te saai? Enthousiast maar niet te pusherig?

Ervaren pitching-rotten Erik Meylemans (Boondoggle) en Kathleen Van de Werf (BUUR) delen graag hun kennis met wannabe-pitchers op onze eerste koffie/klets-sessie.

Met een ontbijtkoek, een heerlijke tas koffie én heel wat Leuvense out-of-the-box-thinkers komen ze samen met jou tot nieuwe inzichten op woensdag 26 september 2018 om 8 uur in De Hoorn. Daarnaast komt ook Arnaud De Vicq van Nokes - het creatieve brein achter onze nieuwe banner - zélf zijn nieuwe project voorstellen.

Is je ontbijt al ooit zo interessant geweest?

Blijf geen wannabe-pitcher.

Kom gerust koffie/klets’en.

fb1b36c9-56c6-45a6-9be2-e23fa756b0c0.jpgPartners